Nordic58_logo
FÅ KONTROL PÅ DINA
VÄRDEN MED VITASTIQ
Vitastiq Familj
Med Vitastiq Familj kan du hjälpa familjemedlemmar eller vänner att följa deras vitamin- och mineralutveckling. Vitastiq Familj levereras med en extra sond som gör att du kan ta andras läsningar.
Vitastiq Familj är avsedd för både personlig och familj användning. Vitastiq pennan för sig själv är avsedd för självständig användning (personligt bruk); när du ansluter sonden, som är inkluderad i Vitastiq Familj lådan, så blir det ett verktyg som du kan använda för att ta andras avläsningar.
Den kostnadsfria Vitastiq-appen låter dig skapa flertal profiler. Förutom förutbestämda mallar kan användarna skapa egna, personliga vitamin- och mineralmallar. Vitastiq-appen är enkel att använda; Den ger detaljerade instruktioner för varje steg. Den innehåller också avläsnings historik för varje användarprofil och information om varje näringsämne och dess naturliga källor.
Tack vare Bluetooth LE-tekniken har Vitastiq 2 ännu bättre kompatibilitet med smartphones och surfplattor. Enheten är bekväm, effektiv och möjliggör ännu högre precision. Den är gjord av titan, ett mer hållbart och lättare material.
Balansera dina vitaminer och mineraler
Vitastiq ansluter EAV-metoden till din smartphone. EAV (Elektroakupunktur enligt Voll) undersöktes utav en tysk läkare, Reinhard Voll, och hans team. De fastställde att akupunkturpunkter skiljer sig från den omgivande huden och har högre elektrisk ledningsförmåga. Den elektriska konduktiviteten vid dessa punkter har varit relaterad till vitamin- och mineralbalansen.
Hur den fungerar
Vitastiq-pennan fungerar med den kostnadsfria Vitastiq-appen för att visa din allmänna vitamin- och mineralutveckling. Pennan är smärtfri och inte inkräktande.
Vitastiq visar sammanfattningen av dina vitamin- och mineralavläsningar, så att du kan följa den allmänna trenden av 26 näringsämnen över en tidsintervall. För att stödja din lämpliga livsstil, ger den också information om vitaminer och mineraler och deras naturliga källor.
2 490 kr
Andra Vitastiq Produkter

support@nordic58.se

+46 736 20 09 78