Nordic58_logo
NORDIC58 SÖKER EFTER HÄLSOGUIDER I HELA SVERIGE

Vi söker er som är intresserade eller jobbar med naturlig hälsa

Med vår Vitastiq vitamin & mineralindikator, har du möjlighet att på ett enkelt & trovärdigt sätt ge dina kunder en vägledning om deras vitamin o mineralbrister / värden.
Detta instrument ger er möjligheten att både sälja rätt behandlingar och rätt kosttillskott. Tillsammans med er egen kunskap finns det möjlighet att skapa många, hälsofrämjande förslag till era kunder.

Vår hälsoguide Jenny som driver Marlyn Studios i Henån & i Stockholm

Jag har arbetat och varit intresserad av träning, skönhet, hälsa och forskning i sammanhang med välmående i snart 23 år.
Idag arbetar jag på min fritid som personlig tränare, träningsinstruktör och dietist. Jag kombinerar detta med frisöryrket, som hjälper människor att känna sig fin även i sitt yttre
Jag älskar att lyssna på inspirerande föreläsningar från olika hälsocoacher och livscoacher, framförallt på dem som lyfter hälsa, träning och välmående. Ämnen som kan få oss att må bättre, känna igen oss i andra – och utvecklas som personer
Det som gjorde mig intresserad att jobba med Nordic 58 var hur smidig, snabb, effektiv och prisvärd Vitastiq var, för att kunnat mäta sin vitamin och mineralvärde med en avancerad elektroakupunktur penna
En snabb och smärtfri metod istället för en nål eller stora maskiner. Att direkt kunna få reda på sina värden - (brister) gör saker och ting ännu bättre. Idag är det många människor som behöver hjälp med kosten, ensidig träning och sin hälsa.
Vi lever i en samhället där prestationsförmågan är hög och stress påverkar hur vi mår. Vår sömn och våra intag av vitaminer, mineraler, enzymer, proteiner, etc. Jag vill kunnat hjälpa och inspirera andra människor att äta rätt, välja rätt livsmedel och även pusha på de lite att komma igång med sin träning, välmående och bättre hälsa.
För att bli vår Hälsoguide
Jennys resa såg ut så här
Vi träffades och vi presenterade vår Vitastiq och gjorde en mätning på Jenny som såg möjligheterna direkt. Vi bokade in nästa möte där vi gick igenom mera fakta samt vårt uppdragsavtal.
I uppdragsavtalet ingår en 6 veckors prova på period, under den skall våra hälsoguider tillsammans med oss anordnar minst 2 stycken kundevent.
I Jennys fall bokade vi in ett flertal datum för kundevenemang och planerade för hur vi kunde sätta ihop mätningar + Jennys kunskaper till nya tjänster som hon kunde erbjuda sina kunder. Vi började sprida annonsen via facebook & instagram både via Jennys socialamedier, Nordic58´s och via annonsering i närområdet runt Orust. De som vill komma på sina första prova på mätning, får detta gratis och bokar in sina besök via vår boka.se länk. Till jennys evenemang kom folk långväga ifrån, evenemanget blev väldigt lyckat.
Vi utrustar våra hälsoguider med ett startkit
Som företagare, säljer du på kommision. Som privatperson blir du vår freelansande säljare & du säljer på kommision men får din ersättning utbetald som lön. Är du intresserad visar jag gärna våra produkter och era förutsättningar när vi har vårt första möte.
För dig som vill veta mer Skicka en beskrivning av dig själv till johan@nordic58.se och beskriv dina kunskaper inom naturlig hälsa.

support@nordic58.se

+46 736 20 09 78